Uğur ŞEN - Müdür Yardımcısı

1993 Yılında İzmir´in Konak ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlkokul ve ortaokulu Fatih İlköğretim Okulunda, liseyi Dinar Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamlamıştır. Adnan Menderes Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2015 yılında mezun olmuştur. Aydın Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 2014-2017 yılları arasında memur olarak çalışmıştır. 2017 Yılında Suruç Borsa İstanbul İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atanmıştır. Gaziantep Üniversitesi Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisans yapmıştır. 2023 Yılında Afyonkarahisar ili Hocalar ilçesi Avgancık İlkokulunda Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yaparken 2023 Ekim ayında Yeniyol İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.