Mehmet Ali TUZCU - Okul Müdürü

21.07.1968 Yılında Afyonkarahisar ili Sandıklı ilçesi Menteş köyünde doğdu. İlkokulu Menteş İlkokulunda tamamladı. Dinar´a 1978 yılında ailesiyle birlikte göç etti. Aynı yıl Dinar İmam Hatip Lisesine kaydoldu. 7 Yıl ortaokul ve lise eğitiminden sonra 1986 yılında Diyanet İşleri Başkanlığında 3 yıl imamhatip olarak çalıştı. 1989 Yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandı. 5 Yıllık lisans eğitimini tamamladı ve  1994 yılında Dinar İmam Hatip Lisesine İHL Meslek Dersi öğretmeni olarak atandı. 2001 Yılında aynı okulda müdür yardımcısı oldu. 2004 Yılında ise okul müdürü olarak atandı ve 2010 yılına kadar görevine devam etti. Rotasyon nedeniyle 2010 yılında Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesine okul müdürü olarak tayini çıktı. SPK Yatılı Bölge Ortaokuluna 2014 aralık ayında rotasyon nedeniyle okul müdürü olarak geçiş yaptı. 8 Yıllık çalışmasından sonra  2023 ağustos ayında Dinar Yeniyol İlkokuluna okul müdürü olarak geldi. Halen aynı okulda devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.